top of page

Groupe de soutien

Public·71 membres

OBRZYDLIWY [BEST]

Internauci są w szoku, że tak obrzydliwy wpis pojawił się na oficjalnym profilu byłego prezydenta. Wałęsa sam go nie wymyślił: został zamieszczony wcześniej w grupie o wiele mówiącej nazwie... "Radosław Sikorski na przyszłego premiera RP, a Trzaskowski na prezydenta". Jednak podanie dalej tego typu publikacji musiało odbyć się świadomie i jednoznacznie obciąża Lecha Wałęsę.

OBRZYDLIWY

Oprócz wielkich różowych wagin tańczących na pustyni, w klipie pojawiła się bielizna z feministycznymi sloganami, z której wystają włosy łonowe. Pomysł nie spodobał się Internautom, którzy zdecydowali się obejrzeć klip. Uznali to za kreowanie obrzydliwych trendów.

Ile krwi jednorazowo wypija komar? Jakie pająki, smażone na głębokim tłuszczu jada się w Kambodży? Jakie zwierzę robi kwadratową kupę? Ile ciał znajduje się na katakumbach pod Paryżem? Nic, co ludzie nie jest Ci obce? Czy na pewno? Sprawdź swoją wiedzę i odkryj najbardziej obrzydliwy ciekawostki świata! Zagraj ze znajomymi i przekonaj się kogo najbardziej kręci obleśna strona ludzkości!

Wiek: 12+Ile krwi jednorazowo wypija komar? Jakie pająki, smażone na głębokim tłuszczu jada się w Kambodży? Jakie zwierzę robi kwadratową kupę? Ile ciał znajduje się na katakumbach pod Paryżem? Nic, co ludzie nie jest Ci obce? Czy na pewno? Sprawdź swoją wiedzę i odkryj najbardziej obrzydliwy ciekawostki świata! Zagraj ze znajomymi i przekonaj się kogo najbardziej kręci obleśna strona ludzkości!

Wygląda na to, że w większości przypadków są też obecne niektóre z następujących przekonań: "Powinienem być doskonały. Powinienem być silny. Powinienem zawsze osiągać to, czego pragnę. Życie powinno być wolne od cierpień, nie powinno wymagać żadnego wysiłku. Nie mam wpływu na nic, co się wokół mnie dzieje. Narkotyki mogą dać mi siłę, której mi brakuje. Świat jest obrzydliwy i ja też".

- Można mieć takie poglądy. Dziwne co prawda, ja bym to badał - stwierdził we Włocławku Jarosław Kaczyński, który mówił o osobach transseksualnych. W czasie swojego komentarza zaśmiał się, co jest szeroko komentowane przez polityków opozycji. "Ten obrzydliwy rechot (...) trafi kiedyś do podręcznika historii do działu średniowiecze" - skomentowała Agnieszka Pomaska z PO.

"Ten obrzydliwy rechot Kaczyńskiego i jego zwolenników trafi kiedyś do podręcznika historii (albo HiTu) do działu średniowiecze. Na nic więcej nie zasługują" - skomentowała Agnieszka Pomaska z PO.

W Dzień Dobry TVN Monika Olejnik skomentowała tegoroczną zbiórkę Owsiaka. Dziennikarka przyznała, że mimo "obrzydliwych protestów" prawicy i kościoła, naród stanął na wysokości zadania. Olejnik dodała też, że Jurek Owsiak ma niezwykłą charyzmę, która to jednoczy Polaków:

Polacy mają olbrzymie serca, niezależnie od tego, czy są to wyznawcy PiS czy PO. Suma niezwykła, pobiła wszelkie rekordy. Jurek ma niezwykłą charyzmę. Dzięki niemu Polacy się jednoczą. W tym roku był obrzydliwy protest polityków prawicy i hierarchów kościoła. Na szczęście byli też księża, którzy prowadzili msze z przyklejonym serduszkiem. Jak władza protestuje, to naród pokazuje. 041b061a72

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez entrer en contact avec...

APW

C.P. 1044

Weedon, Québec

J0B 3J0

© 2023 par APW. Créé avec Wix.com

bottom of page