top of page

Groupe de soutien

Public·51 membres

Shkarko Shrek 1 (Dubluar Ne Shqip) në cilësi HD


Shrek 1 (Dubluar Ne Shqip): Një film animuar i mrekullueshëm për të gjithë familjen
Shrek 1 (Dubluar Ne Shqip) është një film animuar i vitit 2001, i bazuar në librin e William Steig me të njëjtin titull. Filmi tregon historinë e një gjigandi të quajtur Shrek, i cili jeton në një kënetë të largët dhe nuk dëshiron të ketë të bëjë me askënd. Por jeta e tij ndryshon kur mbreti i vendit ku ai jeton, Lord Farquaad, dëbon të gjitha personazhet e përrallave nga toka e tij dhe i detyron të strehohen në kënetën e Shrek. Shrek vendos të bëjë një marrëveshje me Farquaad: nëse ai shkon dhe sjell një princeshë të quajtur Fiona për ta martuar me mbretin, ai do t'i kthejë kënetën e tij. Por gjatë rrugës, Shrek bën miqësi me një gomar të folur dhe zbulon se Fiona ka një sekret të madh.
Shrek 1 (Dubluar Ne Shqip)


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fbytlly.com%2F2tWZmE&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2nOdueN7baCdMjkxeIeT28Filmi është dubluar në shqip nga Radio EuroStar dhe Top Albania Radio, dhe është shpërndarë në shqip nga Top Channel. Një nga zërat kryesorë është ai i Genti Pjetri, i cili interpreton Shrek dhe disa zëra të tjerë. Filmi ka qenë shumë i suksesshëm dhe ka fituar çmimin Oscar për filmin më të mirë animuar. Filmi ka pasur edhe tre vazhdimet: Shrek 2 (2004), Shrek the Third (2007) dhe Shrek Forever After (2010).


Në këtë artikull do të flasim për përmbajtjen e filmit, personazhet dhe z


À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez entrer en contact avec...
bottom of page